Wie zijn wij

Wie zijn wij:

Bart Wijnen, co-partner
Ruim 20 jaar ervaring in ‘menselijke ICT’ bij diverse ondernemingen. Tijd voor een nieuwe uitdaging in de commerciële markt. Immers ik wil me verder ontwikkelen. Elke dag, elk jaar. Het jaar 2016 is belangrijk voor me. Niet alleen zakelijk maar ook privé zijn er grote veranderingen. Andere mensen roepen over me: Resultaat gedreven, mens centraal, humor, integer, sportief, positieve denker. Men vindt me soms te direct. Ach, “wie ben ik deze stellingen aan te vechten”?

Patrick Evers, co-partner
Afkomstig uit de ‘warm menselijke informatiemanagement kant’ bij diverse grotere ondernemingen. Al jaren de wens geuit een eigen onderneming te maken. Dit alles in de doorgaande ontdekkingstocht naar mijzelf.

Over mijzelf roepen andere mensen (natuurlijk te complimenteus). Een creatief en pragmatisch verandermanager. Een bruggenbouwer en een menselijke team builder. Optimist van huis uit, vol met humor. Prettige leidinggever. Daarnaast vindt men mij soms iets te gedreven.

Shirley Bodegraven, co-partner
Brede ervaring in het speelveld van business en IT binnen zowel de publieke als profit sector. Hierbij speelt de menselijke component bij ieder traject een cruciale rol, dit bepaalt uiteindelijk keer op keer het succes. Naast de uitdaging die de diverse opdrachten bij klantomgevingen mij bieden ben ik op zoek naar een volgende stap. Het ondernemerschap biedt mij een aanvullende dimensie in mijn persoonlijke ontwikkeling.

Ik sta bekend als gedreven, pragmatisch en betrokken. Altijd bereid om de benodigde extra stappen te zetten om gezamenlijk tot een goed resultaat te komen.