Werken met Information Vision

We leveren oplossingen, maken onszelf overbodig, we gaan voor resultaat. Information Vision helpt met een gedreven team organisaties innoveren en veranderen. Onze drive? Bedrijfsprocessen en –resultaten aantoonbaar verbeteren. Wilt u een efficiëntere samenwerking tussen afdelingen? Uw informatiemanagement en processen professionaliseren? Uw talenten ontwikkelen? Wij blazen energie in elk project.

Information Vision biedt verrassende oplossingen, een stevige aanpak en acties met impact. Veranderen draait niet alleen om een doordacht advies, het is vooral ook doen.

Verwacht van ons geen dikke rapporten, maar opgestroopte mouwen. We ontwikkelen strategieën, verbeteren processen en systemen en zijn sterk in implementeren. Dat alles doen we met een helikopterview: alle disciplines in uw organisatie nemen we mee. Zowel people, process als technology. Wij combineren in onze aanpak ‘harde’ en ‘zachte’ organisatieaspecten. Dus concrete veranderingen in processen, structuren en systemen. Maar ook gedragsverandering van uw medewerkers.

We zijn inzetbaar in elke fase; van intake tot evaluatie. Veel aansprekende opdrachtgevers gingen u voor.